viewtopic_print
Side 1 av 1

Stie´s fan

InnleggSkrevet: Tor Mai 11, 2006 14:59
Rubber Duck
Denne siden er et must for Stie´s interesserte, men også et viktig bidrag til norsk transporthistorie. Hollenderen Gerrit de Heus har samlet bilder og historie i lang tid, og presenterer dette på nettsiden Sties fan.

Anbefales! :D

Huf og huff, - det ble hardt å holde seg.

InnleggSkrevet: Fre Mai 12, 2006 08:17
brukar
Det røyner på ei tilårskommen sjel å se slike bilder fra en svunnen tid, R.D. Man sklir jo så djelvelsk fort tilbake i tid. Får "problemer" med å holde følelsene i sjakk.
Men like fullt veldig velkomment.
Jeg hadde faktisk ikke mere med Sties å gjøre enn at vi tanket hos de i Oslo. Var det "noe lite", fikk vi også hjelp av gutta på verkstedet.
Kjørte forbi der i går da jeg hadde meg en følgebiltur til Drammen, og tok ( Ring 3 ) heim igjen. MÅTTE bare gløtte til venstre et par sekunder da jeg strøk forbi, he he.
Takk for at du gravde opp linken. Like fasinerende er det å se noen holder på tradisjoner. Mye "forsking" og annet arbeid med siden(e).
Flemming

InnleggSkrevet: Fre Mai 12, 2006 09:02
rypejent
Skjønner dere,blir litt rørt når en ser sånne sider gitt.

InnleggSkrevet: Fre Mai 12, 2006 13:39
Landre jr.
Bobla var plassen hvis man skulle få reparert noe i Stie's tiden ja. Husker ikke å ha vært på Bobla selv, men har hørt mange historier fra den tiden. Om at han som var sjefen blant annet delte ut nøkler til de sjåførene han kjente slik at de kunne reparere småting selv etter stengetid osv. ;)

InnleggSkrevet: Fre Mai 12, 2006 20:39
Rubber Duck
Bobla husker jeg godt fra tiden jeg var med far min å kjørte, mener sjefen der het for Kjell. Lett å trekke opp, men ganske så grei når det kom til stykket :)

InnleggSkrevet: Tor Jun 08, 2006 12:46
Landre jr.
Må bare føye til at nå har de oppdatert siden med noen bilder fra Stie's tiden.. ;)

InnleggSkrevet: Tor Nov 30, 2006 23:08
Forhendværende kusk
Morro å finne gamle bilder fra Stie-tiden. Begynte med stykkgodsbil et halvår, før jeg kom over på thermo. Var ikke lenge jeg kjørte der, fra begynnelsen av 69 til våren 74. Vet ikke om det er så mange stykkgodssjåfører igjen fra den tiden, men i hvertfall vet jeg om en, R.S., som bor i Halden.

InnleggSkrevet: Tor Nov 30, 2006 23:10
Rubber Duck
Velkommen til forumet, forhenværende kusk! :D
Så du er en av de "gamle karene" fra starten av Sties tiden, ikke så mange igjen av dem nå. Kanskje du kjenner fattern også, går under tilnavnet "Lynet"?

InnleggSkrevet: Fre Des 01, 2006 00:30
Forhendværende kusk
Jo takk for det. Kan likesom ikke helt glemme diesellukta. Ga meg helt for ti år siden, etter en smell i Sveits.
Jeg begynte jo over ti år etter at Ø.S. startet, så det var jo lenge etter starten. Kjente jo mange av de "gamle" men husken har nok blitt noe skral ette hvert. Lynet, jaaa, det er et eller annet som demrer, men det vil ikke fram. Dessverre. Mulig det kommer senere...

InnleggSkrevet: Lør Des 23, 2006 18:40
børti
er det bare meg eller har andre hatt problemer på sties fan, jeg fikk virusvarsel og måtte ta en virus scan, slo seg helt vrang her, gjalt bilder

InnleggSkrevet: Lør Des 23, 2006 18:44
FH-bejben
nope ikke no problem her:) ikke ennå værtfall..

InnleggSkrevet: Lør Des 23, 2006 18:54
børti
ja nå gikk det bra, dig dig dig digger, råflott, liker veldig godt 141 og 142 siden, herlig