Logg in

Ris eller ros? Har du forslag til eller ønsker om endringer, forbedringer eller er det noe du lurer på angående forumet, eller bruk av forumet? Da er dette tråden til det!

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Logg in

Innlegg Autotransit » Ons Mai 15, 2013 19:27

När jag ska besöka Bergli så måste jag logga in två gånger, och "flaggan" för olästa trådar fungerar inte. Är det någon mer som har detta problemet, eller är det bara någon inställning som är fel hos mig (i datorn alltså :mrgreen:) :data:

/Stellan
Chaufför emeritus ;)
Bilde
Brukerens avatar
Autotransit
Veteran
 
Innlegg: 1342
Registrert: Man Sep 28, 2009 14:13
Bosted: Göteborg

Innlegg Rubber Duck » Ons Mai 15, 2013 20:18

Du er ikke alene om å oppleve dette, jeg har erfart det samme noen få ganger og andre opplever det litt oftere. Jeg kan ikke se at det er noe med selve forumet som gjør at dette skjer, men tror at det er nettleseren som velger å logge ut med det samme du logger inn - med påfølgende resultat at nye innlegg ikke vises.

Så ja, det er nok din dator som ikke er helt god! ;)

Prøv å slett nettloggen din, evt. prøv med en annen nettleser for Bergli hvis dette fortsetter, firefox fungerer veldig bra for min del og svært sjelden at jeg opplever dette.
Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

http://www.facebook.com/bergli.truckstop
Brukerens avatar
Rubber Duck
Administrator
 
Innlegg: 11305
Registrert: Søn Aug 28, 2005 15:28
Bosted: Trondheim

Innlegg Autotransit » Ons Mai 15, 2013 22:08

Det är Firefox som krånglar för mig, men Explorer fungerar bra. Så det löste sig bra... tack för hjälpen :D

/Stellan
Chaufför emeritus ;)
Bilde
Brukerens avatar
Autotransit
Veteran
 
Innlegg: 1342
Registrert: Man Sep 28, 2009 14:13
Bosted: Göteborg

Innlegg Desperado » Ons Mai 15, 2013 22:20

Firefox ødelegger for meg. Jeg bruker Opera på Bergli.
Last som ikke skal til utlandet er noe dritt...
Dagboken min: viewtopic.php?t=1410
Brukerens avatar
Desperado
Bileier
 
Innlegg: 7823
Registrert: Ons Sep 06, 2006 00:13
Bosted: BERGEN !

Innlegg Autotransit » Ons Mai 15, 2013 22:25

Då kanske man ska prova Opera :D . Explorer fungerar här på Bergli, men havererar lite för ofta :mad:

/Stellan
Chaufför emeritus ;)
Bilde
Brukerens avatar
Autotransit
Veteran
 
Innlegg: 1342
Registrert: Man Sep 28, 2009 14:13
Bosted: Göteborg


Innlegg Andreaskj-94 » Tor Mai 16, 2013 00:05

Jeg hadde samme problem hele tiden før. Gikk over til Chrome :) Fungerer bra det og !
Brukerens avatar
Andreaskj-94
Langtransportsjåfør
 
Innlegg: 910
Registrert: Tir Apr 07, 2009 17:36
Bosted: Skedsmokorset/Skreia

Innlegg Rubber Duck » Tor Mai 16, 2013 20:40

Da har vi jo flere gode tips som virker å fungere bra, hva er vel ikke bedre enn det! :D

Linker til to nettlesere som vi kan gi "brukergaranti" på Bergli med:
http://www.opera.com/no
http://www.google.com/intl/no/chrome/browser
Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

http://www.facebook.com/bergli.truckstop
Brukerens avatar
Rubber Duck
Administrator
 
Innlegg: 11305
Registrert: Søn Aug 28, 2005 15:28
Bosted: Trondheim

Innlegg torsein » Fre Mai 17, 2013 10:24

Du kan jo og prøve Maxthon, for meg personlig så virker det som at det er de eneste som ikke gir meg noen problem med bergli :)

http://www.maxthon.com/
Brukerens avatar
torsein
Bileier
 
Innlegg: 3596
Registrert: Tir Nov 24, 2009 18:17
Bosted: harpefoss


Gå til Om forumet på Bergli Truckstop

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest