viewtopic_print
Side 1 av 1

Ukens bilde premieres og publiseres i Transportmagasinet

InnleggSkrevet: Tor Sep 17, 2015 12:17
Rubber Duck
Ukens bilde har lenge vært en populær del på forumet Bergli Truckstop, utrolig mange flotte bilder har blitt sendt inn gjennom årene og blitt kåret til Årets bilde. Det har ikke vært noen premiering til vinneren utover heder og ære, samt publisering på facebooksiden vår. Nå skal vi gjøre en fin og spennende forandring på dette!

Vi gjør nå en liten vri på avstemmingen og kårer Månedens bilde fremover, hvor det bildet som vinner får hele midtsiden i TransportMagasinet, i tillegg til at vinneren også får 1 års gratis abonnement på Transportmagasinet rett i egen postkasse. Siden Transportmagasinet kommer ut 10 ganger i året, må jeg tenke ut en liten vri på hvordan vi skal gjennomføre avstemmingene fremover, dog skal vi komme opp med en god løsning på dette. For de av dere som ønsker å delta med bilde i Ukens Berglibilde, blir reglene fortsatt de samme (skal repetere de litt senere), men det er viktig at bildene som sendes inn er av god kvalitet og sendes inn som høyoppløselig fil/så mange MB som mulig slik at midtside bildet blir best mulig.

Jeg synes det er veldig moro å få mulighet til å publisere de utrolig flotte bildene som dere tar og har sendt inn tidligere, slike bilder som vi rev ut/samlet på når Trailer kom med nytt nummer. Og, kanskje er vi et lite steg nærmere å kunne trykke opp en egen Bergli Truckstop kalender med alle vinnerbildene (ja, jeg vet at det er 12 måneder og vi har 10 avstemmingen, men...)


Hva tenker dere?

Re: Ukens bilde premieres og publiseres i Transportmagasinet

InnleggSkrevet: Tor Sep 17, 2015 18:39
formann
Høres helt riktig ut. Mange av ukens bilde vinnerne fortjener absolutt å publiseres. Og erfaring tilsier jo at mange av de bildene vil bli godt mottatt. :D

Re: Ukens bilde premieres og publiseres i Transportmagasinet

InnleggSkrevet: Fre Sep 18, 2015 09:32
Rubber Duck
Da tenker vi det samme Sir :D