Månedens Transportmagasin bilde

Ris eller ros? Har du forslag til eller ønsker om endringer, forbedringer eller er det noe du lurer på angående forumet, eller bruk av forumet? Da er dette tråden til det!

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Månedens Transportmagasin bilde

Innlegg Rubber Duck » Søn Okt 04, 2015 19:38

Som tidligere beskrevet starter vi nå opp med avstemming til som baserer seg på vinnerbildene fra Ukens bilde som vi kjører. Siden Transportmagasinet komer ut med ti nummer i året, får vi ikke til å kjøre rene månedsavstemminger, men jeg skal prøve å få avstemmingene til å gå opp slik at vi får til ti avstemminger gjennom året. Dere skal altså ikke sende inn egne bilder til denne avstemmingen, jeg plukker ut de bildene som har vunnet de fire-fem siste Ukens bilde avstemminger.

Husk bare at bildene som sendes inn må være av god kvalitet og en så høyoppløselig fil som mulig, altså så mange MB som mulig (5 til 10 MB holder) siden bildet skal ha god kvalitet i trykken og i magasinet.

Vinneren av Månedens Transportmagasin bilde vil få sitt bilde over hele midtsiden i Transportmagasinet, samt ett års gratis abonnement på Transportmagasinet, meget god grunn til å sende inn bilder og delta med andre ord :)
Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

http://www.facebook.com/bergli.truckstop
Brukerens avatar
Rubber Duck
Administrator
 
Innlegg: 11468
Registrert: Søn Aug 28, 2005 15:28
Bosted: Trondheim

Gå til Om forumet på Bergli Truckstop

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest