Vil arrangere festival i sommeren 2014

Skal du på truckshow, demodager eller andre arrangement som omhandler transport? Fortell oss andre om tid og sted, eller rapporter til oss etterpå!

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Vil arrangere festival i sommeren 2014

Innlegg SindreMollerhaug » Søn Sep 30, 2012 16:15

Cobra radio klubb vil arrangere en festival sommeren 2014, men ingen konkrete planer er så langt på plass. Vi trenger noen å samarbeide for å få dette til, mye med tanke på å markedsføre dette på en måte som gjør at mange kommer på festivalen. Det beste hadde vært å ha boder og en kiosk, men også band som kan opptre Live.

Festivalen har ingen enkel målgruppe, men det vil være noe for folk som vil komme seg ut blant folk. Det kan være folk med interesse for tungtransport eller som har andre hobbyer. Det blir salg av varer som Cobra radio klubb selger i nettbutikken sin, blant annet t-skjorter og caps.

Hvor i landet dette skal arrangeres er ikke bestemt, fordi vi ikke har funnet noen å samarbeide med så langt. Et foreslått budsjett til dette finner dere https://excel.office.live.com/x/ExcelVi ... sjett.xlsx.

Rundskrivet om hvordan dette skal organiseres finner du her https://word.office.live.com/wv/WordVie ... del+1.docx.

Vi trenger sponsorer som kan sponse festivalen med reklame for å klare å dekke alle utgiftene økonomisk. Kan noen hjelpe oss med å realisere denne planen?
SindreMollerhaug
Sykkelbud
 
Innlegg: 11
Registrert: Søn Sep 16, 2012 16:01
Bosted: Haugesund

Gå til Arrangement

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest