Western Star

Her kan du starte og/eller delta i diskusjoner knyttet til lastebiler og transport generelt. Diskusjonene skal ha et relativt saklig innhold, og ikke inneholde støtende kommentarer.

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Western Star

Innlegg xlyseng » Fre Aug 26, 2016 03:06

Hei "Forumister". Så for en tid tilbake en serie på Discovery med Pelletiers Brothers som "hovedrolleinnehaver" i serien. Disse driver med tømmertrafikk i "den tunge klassen"! Hovedparten av bilene deres er Western Star, dette er biler som får litt juling så det holder gjennom hele året, tørt, vått og/eller kaldt! Har "Googlet" litt om merket og ser at de leveres med en hel masse forskjellige motorvarianter/merker og ser det har vært/er litt forskjellige eiere gjennom tidene, men hva med idag? Og en ting til, hvorfor blir det vesentlig brukt snutebiler i denne tunge trafikken? Er det noen som har noe å fortelle? (forøvrig en kjemperyddig familie så det ut til og med en ryddig bilpark) Hadde vært interessant å få litt "nytt" spesielt om bilene, men også om eierne (familien) om noen vet noe. Og igjen vil jeg takke for et helt suverent forum for oss noe tilårskomne asfaltcowboyer! Tusen takk!
Vennlig hilsen, Per, (xlyseng)
Brukerens avatar
xlyseng
Sykkelbud
 
Innlegg: 3
Registrert: Lør Jan 24, 2015 21:17

Re: Western Star

Innlegg bigswede » Søn Jun 17, 2018 22:45

WesternStar, er en lastebil man møter mye i NordDakota. Jeg slår paralellen til Finske Sisu, her i Europa. Bilene er i større grad "custum made" for hardere oppdrag enn andre fabrikat.
Dessuten har WSs største cab, vegger i sandwitch konstruksjon, for å være best i kalde områder.

Tilbake til ND, der ble, etter som jeg observerte, brukt mye innen oljetransport.
~2006 Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike, Spania, USA 2013~
Brukerens avatar
bigswede
Bileier
 
Innlegg: 7476
Registrert: Fre Nov 03, 2006 22:40
Bosted: Haugesund


Gå til Diskuter lastebiler og transport

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest