viewtopic_print
Side 1 av 1

Yrkessjåførombudet startar på ny frisk.

InnleggSkrevet: Ons Des 17, 2008 23:16
Stuttjukken
Etter at forholdet til TIA vart avslutta, er det tid for og jobba vidare med Yrkessjåførombudet på sjølvstendig grunnlag. Det er nok og ta tak i, og det vil verta jobba med det som det er ressursar til. Skulle Yrkessjåførombudet klara og utvikla seg til noko som får betydning for yrkessjåførane, vil ting på sikt gå av seg sjølv. Det er lov og vona at noko kan lukkast på sikt. Meir spennande er det og sjå kva Yrkessjåførombudet kjem til og jobba med, men støttefunksjon, vegsaker og sjåførkontakt vert sentralt i tida framover.

InnleggSkrevet: Ons Des 17, 2008 23:41
Stuttjukken
Stuttjukken ser fram til og halda fram med Yrkessjåførombudet og utvikla det vidare.

InnleggSkrevet: Lør Des 20, 2008 21:18
Forhendværende kusk
Det bør du gjøre! Norske sjåfører trenger noen som bryr seg!

InnleggSkrevet: Man Des 29, 2008 13:05
Stuttjukken
Det er på dette området Yrkessjåførombudet vil engasjera seg no, og det som har skjedd har skjedd. Sånn er det med den saken. Det er rett som at Forhendværende kusk nemner at norske sjåførar treng nokon som bryr seg. Heretter driv me i Yrkessjåførombudet med vårt, og TIA får gjera som dei vil. At TIA trekkjer medmenneskelegheita i Yrkessjåførombudet i tvil får stå for deira rekning, og vil dei hakka på Yrkessjåførombudet og sjenera oss ut, så får dei berre gjera det i samhaldet sitt namn.

Mange takk for støtten eg har fått av nokre yrkessjåførar den siste tida. Yrkessjåførombudet skal halda fokus på og vera medmenneske på vegen.

"Vi må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer en selv", fritt etter Arnulf Øverland.