Tegnetråden og juniordagbøkene slettes medio april 2010

Her finner du ulike tegninger av lastebiler, samt bildetråder til de som ikke er gamle nok til å være lærlinger/yrkessjåfører.

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Tegnetråden og juniordagbøkene slettes medio april 2010

Innlegg Administrator » Tir Mar 16, 2010 08:26

Som en følge av de nye tilpasningene av innholdet på Bergli Truckstop, er det nå bestemt at tegnetråden ikke representerer det innholdet Bergli Truckstop ønsker å tilby og/eller stå for overfor yrkessjåfører og transportbransjen.

Tråden stenges, og blir stående frem til 28.mars 2010, alle som har spilltegninger og/eller vil laste ned eget materiell de har postet her, har anledning til å kopiere dette frem til overnevte dato. Etter dette slettes tråden fra forumet.


De av dere som ønsker å fortsette å poste tegninger, oppfordres til å benytte et eller flere av de andre diskusjonsforumene som er opprettet av andre medlemmer og mer egnet til slikt innhold.

Npr det gjelder juniordagbøkene, så vil vi plukke ut de dagbøkene som er aktuelle for lærlingetråden til høsten og "oppbevare" disse til de aktuelle eiere/medlemmer er startet på utdanningen til høsten 2010. De andre dagbøkene slettes, og det vil heretter bare være aktuelt med lærlinge- og sjåførdagbøker iht de retningslinjer som er lagt for disse.

Administrator
Administrator
Administrator
 
Innlegg: 39
Registrert: Lør Jun 14, 2008 19:25

Gå til Juniorhjørnet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest