Informasjon om "how-to-do" tråden

Denne tråden er forbeholdt tips og gode råd som omhandler ulike typer transporter, tips om lasting, lastsikring, vedlikehold og andre daglige og funksjonelle råd. Hensikten er at de som er godt kjent med en type transport, f.eks maskintransport eller tanktransport, kan gi beskrivelser om hvordan en f.eks vanligvis laster, sikrer, losser, rengjør osv på de ulike områdene. Bruk gjerne bilder og beskrivelser til bildene slik at de som har behov for tips og informasjon får mest mulig ut av ditt tips og råd.

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Informasjon om "how-to-do" tråden

Innlegg Rubber Duck » Tir Sep 22, 2009 19:40

Denne tråden er forbeholdt tips og gode råd som omhandler ulike typer transporter, tips om lasting, lastsikring, vedlikehold og andre daglige og funksjonelle råd. Hensikten er at de som er godt kjent med en type transport, f.eks maskintransport eller tanktransport, kan gi beskrivelser om hvordan en f.eks vanligvis laster, sikrer, losser, rengjør osv på de ulike områdene.

Bruk gjerne bilder og beskrivelser til bildene slik at de som har behov for tips og informasjon får mest mulig ut av ditt tips og råd.

Som i den tekniske tråden, lages det underkategorier som er ment å dekke hovedområder innenfor de ulike lasttypene, og vi legger til underkategorier når/hvis dette blir nødvendig.

I disse tråden er det fritt frem å enten stille konkrete spørsmål om hvordan en skal/bør gjøre det, eller en kan også komme med egne innspill/eksempler på hvordan en utfører en type transport i forhold til overnevnte tema.

Takk til Sheriff som kom med det gode innspillet til en slik tråd! :tommel:
Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

http://www.facebook.com/bergli.truckstop
Brukerens avatar
Rubber Duck
Administrator
 
Innlegg: 11333
Registrert: Søn Aug 28, 2005 15:28
Bosted: Trondheim

Innlegg Sheriff » Tir Sep 22, 2009 21:29

Har savna noe slikt lenge! Håper virkelig at dere gutter og jenter med litt spesiell kjøring gidder å innlemme oss berglinerder i sånnt som vi er meget inntressert i, nemlig utføring av den daglige jobben på best mulig måte. Og husk, selv om det er rutine for deg kan det være noe helt nytt for meg:D
Assumption is the mother of all fuck-ups!
Brukerens avatar
Sheriff
Veteran
 
Innlegg: 1745
Registrert: Tir Nov 20, 2007 13:18
Bosted: Trondhjæm:-)


Gå til "How-to-do" - praktiske tips

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest