Redigering av post

Ris eller ros? Har du forslag til eller ønsker om endringer, forbedringer eller er det noe du lurer på angående forumet, eller bruk av forumet? Da er dette tråden til det!

Moderatorer: Stig-Arne, Lysmester`n, jvsandem, DeLutte, MOOY, topline164

Redigering av post

Innlegg Yossi » Tir Jul 17, 2012 22:35

En liten etterlysning er at jeg ikke kan editere mine egene poster, ei heller emnene på disse (gjelder vel også for trådemner?). Om jeg da er uheldig og skriver feil, eventuelt linker feil, så må jeg enten lage en ny post eller be en administrator editere den for meg, noe som vel er litt tungvindt?
Jeg ser et par i sjåførdagbøkene kontinuerlig endrer trådemner (Nye bilder på side XXX), men om denne funksjonen bare gjelder for sjåførdagbøkene eller om det er administratorer som endrer er for meg uvisst.

Er det bevisst at man ikke kan redigere dette selv, eventuelt årsak?
Yossi
Lærling
 
Innlegg: 167
Registrert: Tir Apr 10, 2012 00:16
Bosted: Froland

Innlegg Rubber Duck » Ons Jul 18, 2012 09:09

Det er bevisst fra vår side at en ikke automatisk kan redigere selv ja, dette fordi det har vært veldig store utfordringer med (hovedsaklig) en del av den yngre garden som har endret, slettet og gjort en del merkelige ting i sine poster, hvilket medørte et salig rot. Dermed måtte vi velge en slik løsning, vel vitende om at det også medfører noen problemer for øvrigheten. I sjåførdagbøkene er det mulighet til å redigere slik du beskriver.

Det har ikke vært noe utstrakt problem med å få administrator/moderator til å rette opp evt. feil eller mangler som oppstår, men jeg skal gå gjennom hovedtrådene og se hvordan det ser ut pt.
Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

http://www.facebook.com/bergli.truckstop
Brukerens avatar
Rubber Duck
Administrator
 
Innlegg: 11468
Registrert: Søn Aug 28, 2005 15:28
Bosted: Trondheim


Gå til Om forumet på Bergli Truckstop

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester